Welcome to the TNMCorps Q&A community!

The maps are not loading after I zoom in to a closer distance. I cannot tell if the icon is properly located because the map goes white at a certain distance. Is this normal?

asked 01 May '17, 12:51

fendersh's gravatar image

fendersh
1111
accept rate: 0%


Hi, Fendersh!

First and foremost, thank you for taking the time to contribute towards our project; we greatly appreciate the time our map editors contribute!

As for the maps not loading, have you tried switching which background layer displays? Click on the hamburger-icon in the upper right-hand corner of the map. Choose a different layer to display and see if that helps any.

If that doesn't work, send us additional details via email at nationalmapcorps@usgs.gov, and we'll be happy to help troubleshoot further.

Happy plotting!

Regards,

Sam

link

answered 01 May '17, 14:42

DoeringSA%20AICP%20USGS's gravatar image

DoeringSA AI... ♦♦
26337
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "Title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "Title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×2
×2
×1

Asked: 01 May '17, 12:51

Seen: 1,610 times

Last updated: 01 May '17, 14:42

Related questions

powered by OSQA